Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κι ομως

Στις πρωτες εκλογες του 2012 οταν μπηκε η Χ.Α στη βουλη ολοι ελεγαν οτι ο κοσμος το εκανε απο αντιδραση, οτι δεν ηξερε τι ψηφιζε, οτι ψηφισανε ετσι για πλακα.

Το διαστημα λοιπον που χωριζε τις πρωτες με τις δευτερες εκλογες γινανε αρκετα γεγονοτα που θεωρησα οτι θα εδειχνε σε αυτους που ψηφισαν την Χ.Α οτι κανανε λαθος.
Απο την πρωτη κιολας στιγμη εδειξαν το προσωπο τους σε αυτους που δεν το ειχαν δει
ειτε με το κλασσικο "εγερθητι", ειτε με μαζικες επιθεσεις προς τους μεταναστες ανα περιοχη, ειτε με τις μπουνιες που εριξαν στην Κανελλη ειτε ειτε ειτε.

Λεω κι εγω ε αφου τα δειξανε και στην τηλεοραση θα δει ο κοσμος που δεν ασχολειται με τα ιντερνετς (!) θα τα δει ο παππους και η γιαγια στο χωριο, θα το δει ο ανιδεος απολιτικ που ειπε να ριξει μια οτι να ναι ψηφο γιατι δεν τον ενδιαφερει θα μαθουνε τι ψηφισανε και θα μουτζωνουν ανα 5 λεπτα τον εαυτο τους.
Και εκπομπη δειξανε γι αυτους και σε καναλια τους καλεσανε και ρεζιλευτηκανε και λεω στανταρ ο κοσμος δε θα τους ξαναψηφισει αφου τα μαθανε.

(Και εδω να πω οτι περιμενα οτι θα ξαναμπει η Χ.Α στη βουλη αλλα με μικροτερο ποσοστο.)

Και ερχονται οι εκλογες και βλεπεις οτι Χ.Α οχι μονο μπαινει στη βουλη αλλα μπαινει και με το ιδιο ποσοστο.
Και να σκεφτομαι τωρα εγω οτι ο κοσμος δεν παει καλα, οτι εχει τα μυαλα πανω απο τα κεφαλια τους.

Λοιπον οποιος γυρισει και ξαναπει οτι αυτοι που τους ψηφισανε δεν ξερανε και καλα, θα φαει χαστουκι.
Κανανε την πρωτη φορα την πατατα, ειδανε, μαθανε, ακουσανε και την ξανακανουν.
Απλα πρεπει να το αποδεχτουμε οτι στην Ελλαδα, στην μικρη αυτη χωρα αυτο το 7% που παρεμεινε και στις δευτερες εκλογες ειναι πως να το πω... φασιστες!
Ναι ναι φασιστες, βαραει ασχημα η λεξη ε; Ειναι σκληρο να καταλαβαινεις οτι τοσες χιλιαδες κοσμος ζει με αυτες τις απαρχαιομενες αντιληψεις που πρεσβευει το κομμα αυτο.
Ειναι ασχημο να ξερεις οτι τοσος κοσμος "σκεφτεται" ετσι.

Κι ομως ειναι αληθεια.

Αλλα αυτο που με πειραξε ποιο πολυ σε αυτες τις εκλογες δεν ηταν η Χ.Α, μαλλον γιατι με ειχε πειραξει πολυ στις προηγουμενες, αυτο που με πειραξε ειναι που για ακομη μια φορα οι Ελληνες ψηφισανε τους προδοτες, αυτους που τους κανανε να ζουν μεσα στη φτωχεια, αυτους που τους φερανε σε απογνωση.
Μονο και μονο απο φοβο και ηλιθιοτητα.
Ε και ειπανε ας μην ψηφισουμε ΠΑΣΟΚ, ας μην ψηφισουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατι θα μας πεταξουν απο το ευρω, λες και που εισαι κατι σου κανει, ας το ριξουμε παλι στη ΝΔ να βγει ο γλοιωδης ο Σαμαρας να μας παει γαμιωντας για ακομη μια 4ετηα.

Ηλιθιοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου