Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Χωρις τιτλο

Το οτι δινω ιστορια πανελληνιες αυριο και νομιζω οτι θα παω σκατα ειναι γεγονος πλεον. Το μονο που θελω ειναι να τελειωνω να ξεκουραστω και να μην ξαναδω τα μουτρα μερικων μερικων (βεβαιως-βεβαιως), να περασω σε μια σχολη και να ησυχασω. Ειτε Αθηνα ειτε επαρχια. Εδω δεν υπαρχει σχεδον τιποτα που να με κραταει, εκτος αν συμβει κατι. Στην επαρχια θα ηρεμησω να 'ουμε θα ξεφυγω απο ολα αυτα τα πραγματα που εχω φαει στη μαπα εδω και 18 χρονια. Για το μονο που θα στεναχωρηθω ειναι για το ανοιχτο πανεπιστημιο λογοτεχνιας που δεν θα μπορεσω να παω, για τα Ιαπωνικα που δε θα μπορεσω να γραφτω και για την drgr. Καλα ισως και για κατι αλλο.
Ειναι περιεργο που εχω βαρεθει την Αθηνα. Το να ζω σε μια πολη με τοσο κοσμο που σχεδον κανενας δεν νιαζεται για σενα σε κανει να νιωθεις απεχθια προς αυτη. Εκτος αυτου γινονται συνεχεια επισοδεια, φονοι, ληστειες, υπαρχουν τα ναρκωτικα και οι ανευθυνοι και αμαθεις νεοι που πεφτουν σε αυτα κλπ. Πραγματα που με κανουν να σιχαινομαι τον τοπο μου. Η διευθαρμενη αυτη πολη που πολλοι νομιζουν οτι σκιζει ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο κυριες και κυριοι. (παει η σοβαροτητα) Αυτο το εχω συνειδητοποιησει καιρο τωρα αλλα ειπα μηπως το πηρα εγω με στραβο ματι. Αλλα οχι.
Καλα δε λεω οτι και στην επαρχια γινονται λιγοτερα, ενταξει νομιζω γινονται, αλλα ισως λειτουργησω καλυτερα. Εχω βαρεθει ολη αυτη τη ρουτινα. Πρωτη φορα στη ζωη μου αισθανομαι την αναγκη για διακοπες. Αλλες φορες ελεγα "Αχ θα κατσω στην Αθηνα μου, στο τσιμεντο μου, στο καυσαεριο μου". Τωρα ουτε κατα διανειαν. Να φυγω να παω αλλου! Θα παω οπουδηποτε φτανει να φυγω απο εδω. Τα εκανα πολυ δραματικα τα πραγματα αλλα ετσι νιωθω τωρα. Βασικα τωρα νυσταζω.
Αλλα δυο μαθηματα λοιπον. Αρχαια και λατινικα. Αλλες πεντε μερες λοιπον.
Παλι καλα που ο χρονος περναει σαν νερο.

Καληνυχτα και καλη μου επιτυχια για αυριο.

Υ.Γ. Παντα ηθελα να το πω αυτο. Ειναι λαθος το "καλη επιτυχια", ειναι πλεονασμος το "καλη" με το "επιτυχια" ειναι σαν το ανεκαθεν που δεν γινεται να το λες "απο ανεκαθεν" μονο που το "καλη επιτυχια" δεν πιανεται για λαθος. Ενταξει ειναι και λιγο βλακεια να λες "εποτυχια"¨τελος παντων.

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ σε όλα. Αν και είναι λίγο βλακεία να τα αφήσεις όλα πίσω.

    "Καλα ισως και για κατι αλλο."

    Για μενα λες. ΤΟ ΞΕΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή