Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η προξενητρα

Το πραγμα εχει ως εξης.

Η μανα μου ειναι πολυ γαματη. Ειναι ομορφη, εχει ωραιο γυμνασμενο σωμα, ειναι μαραθωνοδρομος, γυναικολογος, εχει βγαλει δυο βιβλια, τραγουδαει, ειναι ροκου εχει δηλαδη πολλα ταλεντα. Και φυσικα ειμαι περηφανη γι αυτην αφου εχει καταφερει να κανει τοσα στη ζωη της και να τα βγαζει περα σε οτι της προκυπτει.
Ελεγον.
Η μανα μου λοιπον εχει γνωρισει τους φιλους μου. Μονο που εχει ενα θεματακι. Οποιο αγορι φιλο μου της γνωριζω και τον συμπαθει θελει σωνει και καλα να τα φτιαξω μαζι του.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
Αυτο αρχισε στην πρωτη λυκειου, οπου της γνωρισα τον κολλητο μου τον Αγγελο. "Και τι καλο παιδι που ειναι ο Αγγελος, εξυπνος μπλα μπλα μπλα... Γιατι δεν τα φτιαχνεις με τον Αγγελο?" Αντε τωρα να της πεις οτι ειμαστε ΦΙΛΟΙ ΦΙΛΟΙ (και οχι καριοφιλι). Το ολο θεμα σταματησε οταν η φιλια μας με τον Αγγελο τελειωσε (με εναν περιεργο τροπο που πολυ θα ηθελα μια μερα αφου βγαλει το block να μου εξηγησει)
Επειτα ο Θοδωρης. Της τον γνωριζω και αρχιζει παλι "Τι ευγενικο παιδι που ειναι, μ αρεσει ο Θοδωρης, γλυκο παιδι μπλα μπλα μπλα... Γιατι δεν τα φτιαχνετε?" Αιντε ξανα μανά κι απ την αρχη. Με τον Θοδωρη ειμαστε ακομα φιλοι (και ελπιζω να μεινουμε). Δεν τον εχει ξεχασει φυσικα απλα βρηκε αντικαταστατη.
Τον Παναγιωτη. Με τον Παναγιωτη ενα διαστημα περσυ τα ειχαμε (20 μερες?) αλλα δεν ειχα αναφερει τιποτα (απο εκει να καταλαβεις ποσο σοβαρα το ειχα παρει). Αλλα καταλαβαμε και οι δυο πως ειμαστε καλυτερα φιλοι. Εχουμε φιλικες σχεσεις εδω κι ενα χρονο. Πηγαινουμε για ψωνια, για φαι, για καφε οχι, δινει συμβουλες ο ενας στον αλλον κλπ. Εντελως φιλοι ρε παιδι μου.
Τωρα με το μωρο που πρεπει μερικα απογευματα να το κραταω αφου δεν εχω καποιον αλλον που να μενει κοντα και να μην κανει τιποτα φωναζω τον Παναγιωτη να καθομαστε να μη βαριεμαι μονη μου.
Ε αυτο ητανε. Τον γνωρισε η μανα μου τον συμπαθησε και τωρα ολη μερα λεει "Τι καλος ο Παναγιωτης, με αυτον να τα φτιαξεις σε θελει"
Ας της εξηγησει καποιος οτι τα παιδια αυτα ειναι ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. Και στο κατω κατω ρε μανα ουτε αυτους τους ρωτησες αν με θελουν (οχι πως σας πεφτω λιγη ρε) ουτε τα χρονια με πηρανε για να μου τους προξενευεις. Και αμα τους ηθελα για γκομενους θα τους εφερνα σπιτι? Συναφι πια!
Και η επικη απαντηση οταν της λεω οτι δε μου αρεσουν ειναι "Ε βεβαια εσενα δεν σ αρεσουν αυτοι σ αρεσουν αλλοι!) Μεχρι και τωρα γι αυτο το θεμα λεει. Σταματηστε την σας παρακαλω!

(Δεν θελω σχολια!)

3 σχόλια:

  1. Θεϊκή η μάνα. Εμένα η γιαγιά μου μου τα κάνει αυτά. Από τότε που έκλεισα τα 18 λέει πως πρέπει να παντρευτώ. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Zaratoth: Άλλο που δεν θέλεις

    Δηλαδή αν έρθω σπίτι σου θα πεθάνω στα γέλια; Μήπως να φέρω και κανένα δωράκι για να γίνει το έλα να δεις μετά; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ειναι αυτο που παθαμε ρε παιδια?
    γιατι θελουν ολοι να μας αποκαταστησουν?
    μπαμπινο αν ερθεις σπιτι και σε συμπαθησει η μανα μου σε εμενα θα τα πριζει-.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή