Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ενα ταξιδι σε μια νυχτα

"Μπες μεσα" της φωναξε αυτος με ενα χαμογελο καθως την ειδε να βγαινει απο το σπιτι της. "Μα καλα πως βρεθηκες εδω; Πως εμαθες που μενω;" ψιθυρισε αυτη εκπληκτη. "Μπες μεσα και θα σου πω" ειπε αυτος.
Αυτη σκεφτεται συχνα να μπει σε ενα πουλμαν το βραδυ και να φυγει, η ακομα καλυτερα σε ενα αμαξι. Της αρεσει να ταξιδευει νυχτα και να κοιταει απο το παραθυρο. Το βραδυ ειναι ολα πιο ηρεμα.
"Ηρθα να σε παρω να παμε μια βολτα". "Μα τετοια ωρα;". "Αφου ξερω οτι σ' αρεσει να ταξιδευεις το βραδυ, λοιπον τελος φευγουμε". Εκεινη χαμογελασε και εγνευσε το κεφαλι καταφατικα λεγοντας μονο ενα "οκ".
Μετα απο 2 ωρες ειχαν φτασει σε ενα μερος αγνωστο και για τους δυο. Εκεινη ειναι ερωτευμενη μαζι του αυτο ομως ειναι το μυστικο της. Εκεινος απλα τη νοιαζεται, ή ετσι νομιζει αυτη δηλαδη.
"Ωραια και τωρα που παμε;" "Νυσταζεις; Θες να παμε καπου να κοιμηθουμε;"
Στην πραγματικοτητα ηταν παρα πολυ κουρασμενη αλλα δεν ηθελε να του το πει.
Πριν προλαβει να του απαντησει εκεινος ειχε ηδη βρει ενα μικρο ξενοδοχειο, για να περασουν τη νυχτα εκει.
"Πλεον ξερω ποτε εισαι καλα και ποτε οχι" ειπε αυτος με σοβαροτητα ενω πηγαιναν προς το δωματιο τους. Εκεινη εσκυψε το κεφαλι απο ντροπη. Το δωματιο ηταν μικρο και κρυο οτι πρεπει ομως για λιγη ξεκουραση.
Την ειχε παρει στα δυο του χερια για να μην κρυωνει και ετσι αποκοιμηθηκαν αγκαλια, ή τουλαχιστον ετσι φαινοταν. Η καρδια της πηγε να σπασει οταν εκεινος την φιλησε μεσα στο σκοταδι νομιζοντας οτι εκεινη κοιμαται. Δε μιλησε ομως, απλα ανταπεδωσε το φιλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου